Alege exclusivitatea – avem noi in grija ca tu sa fii mereu in forma, simte experienta barista adevarata la birou !

Aveti optiuni diverse de alegere a tipului de cafea sau espressorului automat BRAVILOR BONAMAT potrivit, in functie de marimea colectivului dumneavoastra.
Specialistii nostrii va vor sfatui sa faceti cea mai buna alegere a abonamentului de cafea raportat la numarul angajatilor, a punctelor de pregatire cafea si a tipului de selectii bauturi dorite.

Oferim flexibilitate in schimbarea abonamentului tip si optimizarea permanenta a costurilor in functie de consumul real, ne adaptam nevoilor dumneavoastra cu abonamente care au cost fix sau variabil.

Important pentru dumneavoastra!..puteti testa cafeaua si utiliza cu titlu gratuit timp de o saptamana  espressorul de cafea din  varianta aleasa.

Cine are in sarcina instalarea, service-ul, livrarea produselor, paharelor de unica folosinta si a consumabilelor diverse ?

Montarea espressoarelor si metenanta este asigurata de catre personalul tehnic furnizor, costul si intretinerea espressoarelor periodica este doar in sarcina noastra.

Puteti opta si pentru achizitia de pahare carton si alte consumabile cum ar fi zahar, indulcitori, sirop agave bio , ceaiuri plic, miere de albine si siropuri cafea caramel, vanilie etc.

Descopera abonamentele de cafea

Orice selectie este pregatita de la simpla apasare pe touch screen in maxim 30 de secunde .
L -Tip abonament SPRSO – low, recomandat pentru amplasare / pregatire cafea in locuri multiple din cadrul office-ului - 50 cafele /punct de pregatire bauturi , bauturi pe baza de cafea boabe si lapte fresh, selectii disponibile: ristretto, espresso , cappuccinno , dark cappucinno , caffe machiatto , caffe latte , single si double .

M -Tip abonament SEGO – medium, cu multiple selectii / 100-150 de cafele , selectii pe baza de cafea boabe , lapte granulat , ciocolata si irish coffee instant ,disponibile : espresso, cappuccino, flat white, irish coffee, mocaccino , ciocolata calda, lapte cald, ceai

H - Tip abonament ESPRECIOUS – high, cu multiple selectii si posibilitati de alegere ale cafelei utilizate , ofera posibilitati variate de setari erogare cafea : nivel presare , preinfuzie , presiune variabila in functie de tipul si gradul de prajire al cafelei utilizate .

Ce fel de cafea se livreaza, cat de proaspata este cafeaua, timp de livrare ?

Toate cafelele MUSETTI sunt prajite numai la comanda noastra si livrate in ROMANIA in maxim 14 zile de la prajire-termen impus necesar pentru maturarea cafelei, degazeificare, ambalate in mediu protejat in pungi cu valvula .

Incurajam consumul de cafea medium prajita prin metode semiartizanale, ambalata in mediu protejat cu respectarea termenului ideal de consum cuprins intre 15 – 60 de zile de la ambalare, pentru obtinerea aromei optime si oferirea securitatii alimentare a produsului . Buletine de analiza oferite periodic clientilor pentru verificarea lipsei ocratoxinei A.

Pentru espressoarele automate de birou recomandam folosirea amestecului personalizat MUSETTI de cafea origini medium roasted 80% ARABICA si 20% ROBUSTA .
Va recomandam sa nu pierdeti timpul numarand pe degete zilele care au trecut de la prajirea cafelei si bucurati-va de complexitatea cafelei bine facute, experienta MUSETTI si BRAVILOR BONAMAT impreuna este unica, lasati restul in grija noastra - suntem aici pentru dumneavoastra!

Utilizeaza toate beneficiile parteneriatului:

- Echipamente de tratare apa BWT, functii de sterilizare / dezinfectie, cartus ultrafiltrare metale grele, clor, imbogatire cu valorosul magneziu si obtinere PH neutru.
- Ceaiuri plic, cafea solubila.
- Cadouri corporate pentru evenimente speciale.

FORMULAR CERERE OFERTA